veisefilee-sous-vide(retseptid)

     Koostisosad: Veise välisfilee 91%, vürtsid, vürtside ekstraktid, keedusool.                                  

Tasub teada

2-4 portsjonit

6-20 minutit

                                        

             

Kauaküpsetatud veisepraad

Kauaküpsetatud veisepraad on eelküpsetatud (24 tundi) õrn ja mahlane lihaveise liha (küpsetusaste medium), millele annab maitse  rosmariin, tüümian ja oregano.

Küpseta grillil, pannil või praeahjus (grillreziimil 275°C), kuni liha pruunistub. Küpsetusaeg (6-20 min) ja küpsetusaste (medium-well done) sõltub Sinu maitse eelistusest ja küpsetusviisist.  

Ettevaatust – liigsel küpsetamisel kaotab veiseliha oma õrnuse! Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.