Kauaküpsetatud

  Oskari lihameistrid on kodukoka eest suure töö ära teinud ja liha madalal temperatuuril hoolikalt 4-18 tundi küpsetanud. Tooteid on vaja vaid kergelt pruunistada ning kõrvale võib valmistada meelepärase salati. Madala temperatuuriga küpsetamine (Sous Vide) tagab toote konsistentsi, kõrge kvaliteediga tulemuse igal ajahetkel: säilivad vitamiinid, toitained, mineraalsoolad, naturaalsed maitsed, värskus, värv ja välimus ning toidu üleküpsemine on välistatud.

 

Kauaküpsetatud Pardikoivad

Pakendis on 3 sous vide meetodil küpsetatud pardikoiba. Peamiseks maitse kujundajaks on granaatõun ja balsamäädikas.

Kauaküpsetatud BBQ ribi

Sous vide e. kauaküpsetatud sea ribiplaat. Suitsuses marinaadis ribi on küpsetatud madalal temperatuuril vaakumi keskkonnas 18 tundi. Selliselt küpsetatud liha on kondi küljest lahti ja on säilitanud enda sees lihamahlad. Seetõttu on liha eriliselt õrn ja pehme.

Kauaküpsetatud Texas BBQ ribi (külgvaade)väiksem

Kauaküpsetatud BBQ RIBI (külgvaade) väikawm

Kauaküpsetatud BBQ sisefilee (külgvaade)väiksem

Kauaküpsetatud Lambapraad

Lamba tagaosast sous vide meetodil valmistatud ahjupraad. Kui liha küpsetada koos pakendis oleva puljongiga, siis ca 30 minutiga on valmis krõbe praad ja maitsekas kaste.