Seljakarbonaadist ahjupraad
Koostisosad:
Sea seljakarbonaad 85%, marinaad 15% (vesi, sool, vürtsid, suhkur, happesuse regulaator: naatriumatsetaat, naatriumkarbonaat, naatriumtsitraat, sidrunhape, naatriumaskorbaat, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseained, vürtside ekstraktid).
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus |
713kJ/170kcal |
Rasvad | 10,2g |
Küllastunud rasvhappeid | 3,6g |
Süsivesikud | 0,9g |
Suhkrud | 0,6g |
Valgud | 17,8g |
Sool | 1,5g |
Valmistamine:
Valmistamiseks eemalda pakend. Aseta praad koos nööridega küpsetusnõusse. Küpseta praadi 220°C juures katte all 60 min. Seejärel eemalda kate ja küpseta praadi veel 20-30min soovitud väljanägemise saavutamiseni. Enne serveerimist eemalda nöörid.