Seljakarbonaadist ahjupraad

Koostisosad:

Sea seljakarbonaad 85%, marinaad 15% (vesi, sool, vürtsid, suhkur, happesuse regulaator: naatriumatsetaat, naatriumkarbonaat, naatriumtsitraat, sidrunhape, naatriumaskorbaat, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseained, vürtside ekstraktid).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus

713kJ/170kcal

Rasvad 10,2g
Küllastunud rasvhappeid 3,6g
Süsivesikud 0,9g
Suhkrud 0,6g
Valgud 17,8g
Sool 1,5g

 

Valmistamine:

Valmistamiseks eemalda pakend. Aseta praad koos nööridega küpsetusnõusse. Küpseta praadi 220°C juures katte all 60 min. Seejärel eemalda kate ja küpseta praadi veel 20-30min soovitud väljanägemise saavutamiseni. Enne serveerimist eemalda nöörid.