Kanapada ananassiga
Koostisosad:
Broileri kintsuliha nahata ja kondita 60%, ananass 14%, tomatipüree, paprika, sojakaste (vesi, sool, sojauba, nisujahu, suhkur, säilitusaine: kaaliumsorbaat), dekstroos, rapsiõli, valge veini äädikas, vürtsid, sool, paksendaja: ksantaan, vürtside ekstraktid.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiat |
524kJ/124kcal |
Rasvad | 5,1g |
Küllastunud rasvhapped | 0,9g |
Süsivesikud | 8,3g |
Suhkrud | 8,1g |
Valgud | 12,8g |
Sool | 1,2g |
Valmistamine:
Toode on küpsetuskarbis. Valmistamiseks eemalda ümbris ja kile. Küpsetamiseks kata karp fooliumiga ja aseta karp eel kuumutatud ahju 220°C juurde. Küpseta toodet katte all ca 20 min. Seejärel eemalda kate ja küpseta veel ca 15 min kuni soovitud krõbeduse saavutamiseni. Soovi korral lisa kastme saamiseks rõõska koort.