Kauaküpsetatud küljepraad

Koostisosad:

Sea küljeliha kondiga kamarata 85%, marinaad 15% (tomatipüree 26%, mesi 15%, glükoosisiirup, veiniäädikas, suhkur, sool, SOJAKASTE (vesi, SOJAUBA, NISU, sool), vürtsid ja maitsetaimed (sh SINEP), praearoom, happesuse regulaator piimhape, sidrunhape).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus 1248kJ/298kcal
Rasvu 25,5g
Sh küllastunud rasvhappeid 9,2g
Süsivesikuid 4g
Sh suhkruid 4g
Valke 12,3g
Soola 1,0g

 Säilitamine:

Vaakumpakendis 20 päeva.

Temperatuur +2…+6 °C .

Valmistamine:

Toode on küpsetuskarbis.

Praeahjus küpseta 230°C juures kuni liha pruunistub keskmiselt 12-18 minutit. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi. Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.