Hamburger rebitud liha&"Coleslaw" salatiga

Väga maitsva koduse hamburgeri saad, kui haarad poest meie rebitud veiseliha, värsked burgerikuklid ja salatimaterjali.
Köögis oled Sa ju imeosav, niiet burgeritegu läheb kiiresti.

Neljaks hamburgeriks on Sul vaja:

4 burgerikuklit
1 või 2 pakki rebitud veiseliha, sõltuvalt Su lihaarmastusest
Salatiks:
500 g valget/punast kapsast
2-3 kooritud porgandit
1 õun
1 väike punane sibul
peotäis hakitud värsket peterselli
5 sl värsket majoneesi
2 sl maitsestamata jogurtit või hapukoort
1 tl sinepit
soola ja pipart

Serveerimisel:
pool sibulat
natuke majoneesi
kartulikrõpse

Lõika kapsas terava noaga või köögikombainis peenikesteks ribadeks. Riivi jämedalt porgandid ja soovi korral õun. Lõika sibul pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Kapsa võid enne teiste koostisosade lisamist käega pehmemaks mudida. Sega kapsale juurde õun ja porgand, lisa hakitud petersell.
Väikeses kausis vispelda kokku majonees, hapukoor/jogurt, sinep ja suhkur. Sega õrnalt salatiainete hulka, maitsesta soola ja pipraga.
Kuumuta pannil või ahjus veiseliha, sega juurde BBQ-kaste. Nüüd soojenda hamburgerikuklid (ahjus v pannil). Määri alumisele kuklipoolele pisut sinepit ja majoneesi. Tõsta peale rebitud liha, sellele korralik ports kapsasalatit ja mõned ekstra sibulaviilud ning kata teise kuklipoolega.

Serveeri peotäie kartulikrõpsudega.