Gourmet toorvorstikesed kirsstomatite ja balsamicoga
See tomatitest mahlane ja balsamicost aromaatne itaalia-pärane maitsev ahjuroog on Sinu argiõhtute uus lemmik. Haara poest Oskari "Päris" sarja naturaalsed toorvorstid, tomateid ja pudel head palsamiäädikat. Kõrvale paku värsket salatit ja krõbedat ciabattat.
Antud kogustest jagub umbes neljale. Kui isu suurem, korruta kogused vastavalt.
Sul on vaja:
Pakk Oskari E-vaba Gourmet toorvorste
6-8 küüslauguküünt (kui armastad küüslauku, võid lisada rohkem)
3 punast sibulat
3 sl õli
700 g kirsstomateid
7 sl palsamiäädikat (balsamico)
1 sl mett
peotäis värsket basiilikut
soola ja musta pipart
Koori küüslauguküüned ning suru noaga lamedaks. Võid lisada ka koorimata küüned – küpsevad väga maitsvaks. Koori sibulad, lõika sektoriteks.
Laota vorstid suurele ahjupannile, nirista peale õli. Lisa küüslauguküüned, sibulasektorid ning maitsesta julgelt soola-pipraga. Sega hoolikalt, nii et kõik vorstid oleksid õliga kaetud ning sibul-küüslauk ühtlaselt jaotunud.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni vorstid jumet võtavad. Võta ahjupann välja, lisa kirsstomatid vorstide vahele ning nirista üle palsamiäädika ja mee seguga. Pane ahju 15 minutiks tagasi, kuni tomatid on pehmed ja vorstid läbi küpsenud.
Rebi basiilikulehed väiksemateks tükkideks ning puista valmis roale. Naudi salati ja värske krõbeda saiaga!
Gourmet toorvorstikesed kirsstomatite ja balsamicoga
See tomatitest mahlane ja balsamicost aromaatne itaalia-pärane maitsev ahjuroog on Sinu argiõhtute uus lemmik. Haara poest Oskari "Päris" sarja naturaalsed toorvorstid, tomateid ja pudel head palsamiäädikat. Kõrvale paku värsket salatit ja krõbedat ciabattat.
Antud kogustest jagub umbes neljale. Kui isu suurem, korruta kogused vastavalt.
Sul on vaja:
Pakk Oskari E-vaba Gourmet toorvorste
6-8 küüslauguküünt (kui armastad küüslauku, võid lisada rohkem)
3 punast sibulat
3 sl õli
700 g kirsstomateid
7 sl palsamiäädikat (balsamico)
1 sl mett
peotäis värsket basiilikut
soola ja musta pipart
Koori küüslauguküüned ning suru noaga lamedaks. Võid lisada ka koorimata küüned – küpsevad väga maitsvaks. Koori sibulad, lõika sektoriteks.
Laota vorstid suurele ahjupannile, nirista peale õli. Lisa küüslauguküüned, sibulasektorid ning maitsesta julgelt soola-pipraga. Sega hoolikalt, nii et kõik vorstid oleksid õliga kaetud ning sibul-küüslauk ühtlaselt jaotunud.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni vorstid jumet võtavad. Võta ahjupann välja, lisa kirsstomatid vorstide vahele ning nirista üle palsamiäädika ja mee seguga. Pane ahju 15 minutiks tagasi, kuni tomatid on pehmed ja vorstid läbi küpsenud.
Rebi basiilikulehed väiksemateks tükkideks ning puista valmis roale. Naudi salati ja värske krõbeda saiaga!