kyljeliha-sous-vide(retseptid)

          Koostisosad: Sea külg kondita 81%, joogivesi, suhkur, keedusool, vürtsid, vürtside ekstraktid, stabilisaator difosfaat.

Tasub teada

2-4 portsjonit

20-30 minutit

Kauaküpsetatud küljeliha praad

Kauaküpsetatud küljeliha praad on eelküpsetatud (16 tundi) õrn ja mahlane liha (küpsetusaste well done), millele annab maitse sibul, seller, must pipar, paprika ja küüslauk.

See eelküpsetatud praad valmib 20-30 minutiga sõltuvalt ahju eripärast.

Praeahjus küpseta 230°C juures kuni liha pruunistub. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi.

Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.