Peekonirull Porchetta
Koostisosad:
Sea külg kamarata ja kondita 83%, marinaad 17% (vesi, maitsetaimed, sool, suhkrud, köögiviljade ekstrakt, vürtside ekstraktid).
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 1111kJ/264kcal |
Rasvu | 23,3g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 9,1g |
Süsivesikuid | 0,4g |
Sh suhkruid | 0,3g |
Valke | 12,1g |
Soola | 1,1g |
Säilitamine:
Temperatuur +2…+6 °C .
Valmistamine:
Küpsetamiseks eemalda vaakumpakend ja aseta rull koos nööridega 20-40 minutiks 180°C ni eelkuuumutatud ahju. Soovitav on kasutada ahju grillrežiimi ja rulli aegajalt pöörates, kuni rulli pind on ühtlaselt krõbedaks küpsenud.