Peekonirull Porchetta

Koostisosad:

Sea külg kamarata ja kondita 83%, marinaad 17% (vesi, maitsetaimed, sool, suhkrud, köögiviljade ekstrakt, vürtside ekstraktid).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus 1111kJ/264kcal
Rasvu 23,3g
Sh küllastunud rasvhappeid 9,1g
Süsivesikuid 0,4g
Sh suhkruid 0,3g
Valke 12,1g
Soola 1,1g

 Säilitamine:

Temperatuur +2…+6 °C .

Valmistamine:

Küpsetamiseks eemalda vaakumpakend ja aseta rull koos nööridega 20-40 minutiks 180°C ni eelkuuumutatud ahju. Soovitav on kasutada ahju grillrežiimi ja rulli aegajalt pöörates, kuni rulli pind on ühtlaselt krõbedaks küpsenud.