kaelakarbonaad-sous-vide(retseptid)

  Koostisosad: Seakaelakarbonaaad 82%, joogivesi, suhkur, keedusool, vürtsid, vürtside ekstraktid, stabilisaator difosfaat.

Tasub teada

2-3 portsjonit

20-30 minutit

Kauaküpsetatud kaelakarbonaad

Kauaküpsetatud kaelakarbonaad on eelküpsetatud (12 tundi) õrn ja eriti mahlane liha (küpsetusaste well done), millele annab maitse sibul, must pipar, tüümian, petersell ja küüslauk.

See eelküpsetatud praad valmib 20-30 minutiga sõltuvalt ahju eripärast.

Praeahjus küpseta 180°C juures kuni liha pruunistub. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi. Küpsetamise aega saab lühendada (10-15min), kui praad enne küpsetamist  ca 2 cm viiludeks lõigata.

Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.