Skip to content
Helista meile:+372 43 34 390 |

  • Esileht
  • Uued tooted
  • Tooted
    • Uued tooted
    • Talvetooted
      • Verivorstid ja veretooted
      • Ahjupraed
      • Ahjuvorstid
      • Kauaküpsetatud praed
    • Suvetooted
      • Grill-lihad
      • Toorvorstid
      • Šašlõkid
      • Grillvorstid
      • Kauaküpsetatud suvetooted
    • Grilltooted
      • Grill-lihad
      • Toorvorstid
      • Šašlõkid
      • Grillvorstid
    • Ribid
    • Kauaküpsetatud
    • PÄRIS
    • E-vabad tooted
      • Naturaalsed tooted
      • Lastetooted
      • Muud tooted
    • Vorstid ja viinerid
      • Täissuitsuvorstid
      • Poolsuitsuvorstid
      • Keeduvorstid
      • Viinerid
    • Viilutatud tooted
    • Singid
      • Toorsuitsusingid
      • Viilutatud suitsusingid
      • Suitsusingid
    • Süldid ja pasteedid
      • Süldid ja tarrendtooted
      • Pasteedid
    • Snäkid
    • Suitsutatud lihatooted
    • Toores liha
    • Hulgipakendid toitlustusele
  • Liha ABC
    • Info lihast
    • Grillmeistri kool
    • Mis on lihamass?
    • Mis on e-ained?
  • Retseptid
  • Huvitav
  • Auhinnad
  • Ettevõttest
  • Kontakt
  • Esileht
  • Uued tooted
  • Tooted
    • Uued tooted
    • Talvetooted
      • Verivorstid ja veretooted
      • Ahjupraed
      • Ahjuvorstid
      • Kauaküpsetatud praed
    • Suvetooted
      • Grill-lihad
      • Toorvorstid
      • Šašlõkid
      • Grillvorstid
      • Kauaküpsetatud suvetooted
    • Grilltooted
      • Grill-lihad
      • Toorvorstid
      • Šašlõkid
      • Grillvorstid
    • Ribid
    • Kauaküpsetatud
    • PÄRIS
    • E-vabad tooted
      • Naturaalsed tooted
      • Lastetooted
      • Muud tooted
    • Vorstid ja viinerid
      • Täissuitsuvorstid
      • Poolsuitsuvorstid
      • Keeduvorstid
      • Viinerid
    • Viilutatud tooted
    • Singid
      • Toorsuitsusingid
      • Viilutatud suitsusingid
      • Suitsusingid
    • Süldid ja pasteedid
      • Süldid ja tarrendtooted
      • Pasteedid
    • Snäkid
    • Suitsutatud lihatooted
    • Toores liha
    • Hulgipakendid toitlustusele
  • Liha ABC
    • Info lihast
    • Grillmeistri kool
    • Mis on lihamass?
    • Mis on e-ained?
  • Retseptid
  • Huvitav
  • Auhinnad
  • Ettevõttest
  • Kontakt

Kauaküpsetatud

  Oskari lihameistrid on kodukoka eest suure töö ära teinud ja liha madalal temperatuuril hoolikalt 4-18 tundi küpsetanud. Tooteid on vaja vaid kergelt pruunistada ning kõrvale võib valmistada meelepärase salati. Madala temperatuuriga küpsetamine (Sous Vide) tagab toote konsistentsi, kõrge kvaliteediga tulemuse igal ajahetkel: säilivad vitamiinid, toitained, mineraalsoolad, naturaalsed maitsed, värskus, värv ja välimus ning toidu üleküpsemine on välistatud.

Kauaküpsetatud BBQ sisefilee (külgvaade)väiksem

Kauaküpsetatud Rebitav seapraad

BBQ sisefilee
4 tundi eelküpsetatud sisefilee, liha on väga mahlane ja õrn. Maitse muudab eriliseks ehe BBQ maitsestus. Glasuurimiseks on karbis kaasas bbq kaste.

18 tundi küpsetatud suitsukoot

Kauaküpsetatud Texas BBQ ribi (külgvaade)väiksem

Texas BBQ ribi
Kauaküpsetatud TEXAS BBQ Ribi on eelküpsetatud (18 tundi) ribiplaat (spare ribs), mis valmib lihtsalt ja kiirelt nii praeahjus kui grillil. Liha jääb väga pehme ja mahlane ning tuleb kondi küljest hõlpsasti lahti.

Rebitud sealiha

Traditsiooniline pulled pork. Valmistoode külmade ja soojade roogade valmistamiseks. Soojade roogade valmistamiseks kuumuta liha ahjus, pannil, mikrolaineahjus või foolimusse mähitult grillil.

Rebitud veiseliha

Traditsiooniline pulled beef. Valmistoode külmade ja soojade roogade valmistamiseks. Soojade roogade valmistamiseks kuumuta liha ahjus, pannil, mikrolaineahjus või foolimusse mähitult grillil.

Külastage meid ka Facebookis

MEIEGA SAAB ÜHENDUST

Tel: +372 43 34 390
GSM: +372 52 82 900
e-mail: liha@oskar.ee
Postiaadress: Saarepeedi küla,
Viljandi vald 70201,
Viljandimaa

Meie kodu

Asume siin

map_final

Copyright © 2016 Oskar LT AS | Aadress: Saarepeedi küla, Viljandi vald, 70201 Viljandimaa | Telefon: +372 43 34 390 | E-post: liha@oskar.ee