Koostisosad:
Sea kaelakarbonaad 87%, marinaad 13% (vesi, rapsiõli, sojakastmepulber, sool, suhkur, röstsibul 1,7%, seente pulber(šampinjon, puravik) 0,5%, koorepulber, vürtsid, võiaroom, paksendaja ksantaan, pärmiekstrakt, happesuse regulaator sidrunhape).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus

758kJ/180kcal

Rasvu 13,4g
Sh küllastunud rasvhappeid 5,7g
Süsivesikuid 2,9g
Sh suhkruid 0,7g
Valke 16,9g
Soola 1,2g

Säilitamine
Temperatuur +2…+4 °C .
8 päeva.
Toode on pakendatud gaasikeskkonda.

Valmistamine:

Enne valmistamist eemalda pakend.

Valmistamise algul peaks liha grillima kuumematel sütel, kuni liha pind on kergelt pruunistunud. Grillimist peaks jätkama madalamal temperatuuril vajadusel steiki pöörates, vältimaks liha või marinaadi söestumist, kuni liha valmimiseni. Liha valmiduse kontrollimiseks on kindlam viis liha lahti lõigata. Liha on valmis kui lõikepind ei ole enam punane.

Juhul kui liha grillimiseks võimalusi pole, siis ahjus küpsetamisel peaks liha asetama ahjurestile ja resti alla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadi. Praeahjus küpseta toodet 200 °C  juures 15-30 minutit (sõltuvalt ahjurežiimist) liha pruunistumiseni. Soovitav on kasutada grilli- või pöördõhu funktsiooni.