Sinepi-mee hakkpraad
Koostisosad:
Sealiha 35%, veiseliha 32%, vesi, riivsai, vürtsid (sh, sinep), sool, suhkrud, mesi, vürtside ekstraktid.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 630kJ/160kcal |
Rasvu | 10,1g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3,7g |
Süsivesikuid | 8,6g |
Sh suhkruid | 2,0g |
Valke | 14,2g |
Soola | 1,9g |
Säilitamine:
Temperatuur +2…+6 °C .
Valmistamine:
Sinepi-mee hakkpraad on küpsetatud valmistoode ja ei vaja pikaajalist kuumtöötlemist. Kuumade roogade valmistamiseks võib prae tükeldada ca 15 mm seibideks, mida on hea mõlemalt pruunistada pannil. Ahjus valmistamiseks kuumuta ahi 180°C ja küpseta 20-30 minutit sobiva krõbeduseni. Praad sobib suurepärasel ka külma viiluna võileiva katteks või sekserite valmistamiseks.