Lihapadi
Koostisosad:
Sea tagaosa sisetükk 93%, marinaad 7% (vesi, vürtsid, sool, suhkrud, köögiviljade ekstrakt, vürtside ekstraktid).
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 492kJ/117kcal |
Rasvu | 4,2g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 1,7g |
Süsivesikuid | 0,8g |
Sh suhkruid | 0,4g |
Valke | 17,6g |
Soola | 1,1g |
Säilitamine:
Temperatuur +2…+6 °C .
Valmistamine:
Lihapadi on küpsetatud valmistoode ja ei vaja pikaajalist kuumtöötlemist. Küpsetamiseks eemalda vaakumpakend ja aseta praad koos nööridega 30-40 minutiks 180°C ni eelkuuumutatud ahju ja küpseta sobiva krõbeduseni. Sobib suurepäraselt ka külma viiluna võileiva katteks või sekserite valmistamiseks.