Takod Oskari rebitud kanaliha ja avokaadosalsaga

Mehhiko köögist pärit takode valmistamine on koos sõprade ja perega meeleolukas ettevõtmine. Valmistamises saab kaasa lüüa kogu seltskond.
Oskari rebitud kanaliha muudab täidise valmistamise kiireks muretuks kokkamiseks. Kana rinnafileest valmistatud toode sisaldab vähe rasva ja on vägagi taljesõbralik.
Takode juurde lausa kohustuslik avokaadosalsa on pungil kõigest kasulikust ja sobib maitselt mehhikopärase kombinatsiooniga ideaalselt.
Rebitud kana võid enne pannil või ahjus soojaks teha.
Tuuli Mathisen i retsepti leiad siit:
Kogus: 2-le

- 8 maisitakot
- 1 pakk Oskari rebitud kanaliha
- salatirohelist
- erinevaid meelepäraseid kastmeid

Avokaadosalsa:
2 keskmise suurusega hästi küpset avokaadot, tükeldatuna
100 g kirsstomateid, tükeldatuna
1 punane sibul, hakituna
Värsket hakitud koriandrit
1 tšillipipar, hakituna
Laimimahla
Soola ja pipart

Avokaadosalsa valmistamiseks sega kausis tükeldatud avokaado ja tomat. Lisa hakitud sibul, koriander ja tšillipipar. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga.
Serveeri takosid koos salatirohelisega, Oskari rebitud kanaliha, avokaadosalsa ja mõne lemmiku terava kastmega.