Lihapadi

Koostisosad:

Sea tagaosa sisetükk 93%, marinaad 7% (vesi, vürtsid, sool, suhkrud, köögiviljade ekstrakt, vürtside ekstraktid).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus 492kJ/117kcal
Rasvu 4,2g
Sh küllastunud rasvhappeid 1,7g
Süsivesikuid 0,8g
Sh suhkruid 0,4g
Valke 17,6g
Soola 1,1g

Säilitamine: 
Temperatuur +2…+6 °C .

Valmistamine:

Lihapadi on küpsetatud valmistoode ja ei vaja pikaajalist kuumtöötlemist. Küpsetamiseks eemalda vaakumpakend ja aseta praad koos nööridega 30-40 minutiks 180°C ni eelkuuumutatud ahju ja küpseta sobiva krõbeduseni. Sobib suurepäraselt ka külma viiluna võileiva katteks või sekserite valmistamiseks.