Kebab sealihast

Koostisosad:
Sealiha 89%, marinaad 11% (rapsiõli, sool, taimne rasv (palm), sidrunikoor, suhkrud, vürtsid, vürtside ekstraktid).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus 1268kJ /303kcal
Rasvu 25,8g
Sh küllastunud rasvhappeid 7,6g
Süsivesikuid 2,3g
Sh suhkruid 2,2g
Valke 14,9g
Soola 1,3g

Säilitamine
Temperatuur +2…+4°C .
8 päeva.
Toode on pakendatud gaasikeskkonda.

Valmistamine:

Enne valmistamist eemalda pakend.

Grillida keskmiselt kuumadel sütel meeldiva krõbeduse saavutamiseni. Grillraam peab olema eelnevalt puhastatud mustusest. Liiga kuumade süte puhul, vältimaks liha raamile kinni jäämist, on soovitatav toodet pintseldada taimse õliga. Küpsetusaeg ca 20 minutit. Sobib serveerida erinevate värskete ja marineeritud köögi- ja aedviljadega.

Juhul kui liha grillimiseks võimalusi pole, siis ahjus küpsetamisel peaks lihad asetama restile ja resti alla küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadi. Praeahjus küpseta toodet 180-200°Ckraadi juures 15 minutit (sõltuvalt ahjurežiimist) liha pruunistumiseni. Soovitav on kasutada grilli- või pöördõhu funktsiooni.

000315