Kaelakarbonaad
Koostisosad:
Sea kaelakarbonaad 82%, joogivesi, suhkur, keedusool, vürtsid, vürtside ekstraktid, stabilisaator difosfaat.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 674kJ /170kcal |
Rasvad | 10g |
Sh küllastunud rasvhapped | 4,1g |
Süsivesikud | 0,2g |
Sh suhkruid | 0,1g |
Valgud | 17,2g |
Sool | 1,9g |
Säilitamine
Temperatuur +2…+4 °C .
Vaakumpakendis 20 päeva.
Valmistamine
Enne küpsetamist eemalda pakend!
Praeahjus küpseta kaelakarbonaadi 180°C juures kuni see pruunistub. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi. Küpsetamise aega saab lühendada(10-15 min), kui praad enne küpsetamist ca 2 cm viiludeks lõigata.
Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.