Tume ahjukael sõstramarinaadis

Koostisosad:

Sea kaelakarbonaad 89%, Kaste 11% (mustsõstramoos 3,5%, vesi, rapsiõli, sool, vürtsid (sh sinep) lõhna- ja maitseained, happesuse regulaator naatriumatsetaat, kaltsiumlaktaat, naatriumtartraat, paksendaja ksantaan).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus

784kJ/187kcal

Rasvad 11,5g
Küllastunud rasvhappeid 3,9g
Süsivesikud 2,3g
Suhkrud 2,2g
Valgud 18,1g
Sool 1g

 

Valmistamine:

Valmistamiseks eemalda pakend. Aseta praad küpsetusnõusse ja küpseta 220°C juures katte all 60 min. Seejärel eemalda kate ja küpseta praadi veel 20-30min soovitud väljanägemise saavutamiseni.