Lihane suitsuploomi ribi

Koostisosad:
Sea kulinaarne ribi 92 %, must ploom 3%, marinaad 5% (vürtsid, keedusool, sahharoos, porgandigraanul, kuivatatud taimne valk, tomatigraanul,  aroomiained, karamell,  happesuse regulaator sidrunhape, paksendaja ksantaan, dekstroos, vürtside ekstraktid, suitsuaroom). 

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus  1669kJ /406kcal
Rasvad  38,0g
Sh küllastunud rasvhapped 14,1g
Süsivesikud 3,5g
Sh suhkruid 2,9g
Valgud 12,0g
Sool 1,0g

Säilitamine
Temperatuur +2…+4 °C .
Vaakumpakendis 20 päeva.

Valmistamine

Enne küpsetamist eemalda vaakumpakend!

Seejärel murra ribitükid teineteise küljest lahti.

Grillil vajab Kauaküpsetatud suitsuploomi ribi ainult liha pinna pruunistumist. Parim viis selleks on grillida kuumadel sütel toodet kuni meelepärase krõbeduse saavutamiseni. Keskmiselt peaks toode valmima 15-20 minutiga. Pakendis sisalduva marinaadi soovitame grillimise käigus lihale pintseldada.

Praeahjus küpseta ribi koos pakendis sisalduva puljongiga 230°C juures ca 15 minutit toote pruunistumiseni sõltuvalt ahju eripärast. Glasuurimiseks kata ribi BBQ kastme ühtlase kihiga ning küpseta ahjus veel 5 minutit.