Peekonirull ürditäidisega

Koostisosad:

Sea kamarata ja kondita külg 85%, Täidis 15% (vesi, sool, ürdid 35%, suhkur, happesuse regulaator: naatriumatsetaat, naatriumkarbonaat, naatriumtsitraat, sidrunhape, naatriumaskorbaat, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseained, vürtside ekstraktid).

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiat

697kJ/166kcal

Rasvad 10,2g
Küllastunud rasvhapped 3,7g
Süsivesikud 0,8g
Suhkrud 0,6g
Valgud 17,3g
Sool 1,1g

 

Valmistamine:

Valmistamiseks eemalda pakend. Aseta praad koos nööridega küpsetusnõusse. Küpseta praadi 220°C juures katte all 60 min. Seejärel eemalda kate ja küpseta praadi veel 20-30min soovitud väljanägemise saavutamiseni. Enne serveerimist eemalda nöörid.