Toekas võileib Oskari E-vaba singi, brie juustu ja petersellipestoga.

Millal Sa kosutasid ennast ühe rikkaliku võileivaga? Valmista hommikusöögiks, paki tööle kaasa või naudi õhtul kuuma tee juurde.
Mõnusaks eineks on Sul vaja mahlast Oskari (E-vaba)sinki, värsket saia, majoneesi, kreemjat brie-juustu, tomateid ja isetehtud värsket petersellipestot.
Lihtne reegel on, et maitsva roa eeldus on värske ja kvaliteetne tooraine. Oskari singid on valmistatud hoolikalt valitud lihast. Paljud Oskari tooted on ilma kunstlike säilitusaineteta ja maitsestatud naturaalsete maitseainetega. Leiad need poeletilt märgistusega "E-VABA".

Tuuli Mathisen 'i värkse pesto retsepti leiad siitsamast!

Petersellipesto:
Suur peotäis peterselli
2 kooritud küüslauguküünt
1,5 dl oliiviõli
50 g parmesani juustu
Peotäis India pähkleid
Soola ja pipart

Tõsta pesto ained purustajasse või köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga.

Võileivad. Kogus: 2-le
2 ca 10 cm baguette´i lõiku
4 sl majoneesi
100 g viilutatud meelepärast Oskari sinki
125 g brie-juustu
2 tomatit
Rohelist salatit

Võileibade valmistamiseks lõika baguette horisontaalselt pooleks. Määri mõlemale lõikepinnale majoneesi. Säti alumisele poolele määritud majoneesile roheline salatileht. Sellele säti viiludeks lõigatud brie-juust, singiviilud, tomat ja kõige peale laota petersellipesto. Tõsta peale ülemine pool ja suru võileib kergelt kokku. Kui soovid võileiva kaasa võtta, keera see paberisse või kilesse.