rebitav-seapraad-product-oskar-lihatooted(retseptid)                                                        

Koostisosad: Sea abaliha 78%, joogivesi, tomatipüree, mesi, glükoosisiirup, veiniäädikas, suhkur,keedusool, sojakaste (vesi, sojauba, nisu, sool), vürtsid ja maitsetaimed (sh sinep, seesam), stabilisaator difosfaat.

Tasub teada

2-4 portsjonit

30 minutit

Kauaküpsetatud rebitav seapraad

Kauaküpsetatud rebitav seapraad on eelküpsetatud (18 tundi) õrn ja mahlane liha (küpsetusaste well done).

Selliselt valmistatud seapraad on maailmas väga populaarne ja tuntud toit, mida kasutatakse mitmesuguste erinevate roogade, näiteks burgerid, võileivad, wrapid, salatid vms valmistamiseks. Rebitav seapraad on nii pehme, et lihakiud on kahe kahvli abil lahti harutatavad/rebitavad.

Praeahjus küpseta koos pakendis sisalduva puljongiga 180 °C juures ca 30 minutit liha pruunistumiseni sõltuvalt ahju eripärast. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi.

Liha soovitame segada praepuljongi ja BBQ kastmega. Suitsune BBQ kaste on meie valik, kuid võib kasutada ka kastmeid vastavalt oma maitsele.