bbq-ribi-sous-vide(retseptid)

               Koostisosad: Sea küljeribi 91%, joogivesi, tomatipüree, mesi, glükoosisiirup, veiniäädikas, suhkur, keedusool, sojakaste (vesi, sojauba, nisu, sool), vürtsid ja maitsetaimed (sh sinep, seesam), stabilisaator difosfaat,.

Tasub teada

2-3 portsjonit

ca 15 minutit

Kauaküpsetatud BBQ ribi

Kauaküpsetatud BBQ ribi on eelküpsetatud (18 tundi) ribiplaat (spare ribs), mis valmib lihtsalt ja kiirelt nii praeahjus kui grillil. Eelküpsetatud BBQ Ribi on nii mahlane ja pehme, et liha on kondi küljest lahti.

Praeahjus küpseta ribi koos pakendis sisalduva puljongiga 230 °C juures ca 15 minutit toote pruunistumiseni sõltuvalt ahju eripärast. Glasuurimiseks kata ribi BBQ kastme ühtlase kihiga ning küpseta ahjus veel  5 minutit.

Grillil valmistamiseks kasuta keskmisest kõrgemat kuumust. Küpseta ribi mõlemalt poolt ca 4 minutit, seejärel  määri ribile pakendis kaasasolev  BBQ kaste ning grilli koos kastmega veel 2 minutit.

Suitsune BBQ kaste on meie valik, kuid võib kasutada ka kastmeid vastavalt oma maitsele.