PÄRIS

PÄRIS tähendab kõige paremas mõttes hea tava järgi valmistatud tooteid. Hea sardelli või viineri valmistamiseks ei ole vaja kasutada liiga palju liha. Igal tootel on olemas oma optimaalne lihasisaldus, mille juures toode on kõige maitsvam. Kui täissuitsuvorstidel on kõrge ja ülikõrge lihasisaldus hädavajalik tugeva ja tiheda koostise saamiseks, siis mahlase, hammustades „krõmpsuva“, sardelli ja viineri valmistamisel peab olema tootes parasjagu taist liha, parasjagu rasvasemat liha ja parasjagu vett ning maitseaineid. PÄRIS tähendabki seda, et vorstide valmistamiseks pole kasutatud lihamassi, riivsaia, kananahka, nisujahu, südant ja muud sarnast toorainet, mis traditsiooniliselt lihatoote sisse ei kuulu.

 

PÄRIS E-vaba Gourmet toorvorst

E- aineteta valmistatud sealihast toorvorst lambasooles. Vorstile annab hea maitse naturaalselt kääritatud õunaäädikas. 

PÄRIS E-vaba grill kaelakarbonaad

Kaks võrdselt 200g steiki hõrgus sibula, küüslaugu, rosmariini ja ürdi marinaadis. 

 

PÄRIS Grillvorst juustuga

Lambasooles poolsuitsu grillvorst juustuga. Vorstile annab hea maitse ja mahlasuse Saaremaal valmistatud juust.

PÄRIS Grillvorst

Seasooles poolsuitsu grillvorst. 

PÄRIS Krakov suitsuvorst

Seasooles traditsioonilise Krakov’i vorsti retsepti järgi valmistatud sea ja veiselihast  suitsuvorst

 
 

PÄRIS Viiner lambasooles

E-vaba sealihast viiner lambasooles

PÄRIS Sealihasardell Saare juustuga

Sealihast traditsioonilise retsepti järgi valmistatud sardell  Saare juustu tükkidega

PÄRIS Sealihasardell

Sealihast traditsioonilise retsepti järgi valmistatud sardell