PÄRIS

PÄRIS tähendab kõige paremas mõttes hea tava järgi valmistatud tooteid. Hea sardelli või viineri valmistamiseks ei ole vaja kasutada liiga palju liha. Igal tootel on olemas oma optimaalne lihasisaldus, mille juures toode on kõige maitsvam. Kui täissuitsuvorstidel on kõrge ja ülikõrge lihasisaldus hädavajalik tugeva ja tiheda koostise saamiseks, siis mahlase, hammustades „krõmpsuva“, sardelli ja viineri valmistamisel peab olema tootes parasjagu taist liha, parasjagu rasvasemat liha ja parasjagu vett ning maitseaineid. PÄRIS tähendabki seda, et vorstide valmistamiseks pole kasutatud lihamassi, riivsaia, kananahka, nisujahu, südant ja muud sarnast toorainet, mis traditsiooniliselt lihatoote sisse ei kuulu.

Krakov suitsuvorst PÄRIS

Seasooles traditsioonilise Krakov’i vorsti retsepti järgi valmistatud sea ja veiselihast  suitsuvorst

 
 

Viiner lambasooles PÄRIS

E-vaba sealihast viiner lambasooles

Sealihasardell Saare juustuga PÄRIS

Sealihast traditsioonilise retsepti järgi valmistatud sardell  Saare juustu tükkidega

Sealihasardell PÄRIS

Sealihast traditsioonilise retsepti järgi valmistatud sardell