Pardikoivad

Koostisosad:
Pardikoivad 94%, pohlad 2%, vürtsid, sool, vürtside ekstraktid, balsamäädikas, paprikaekstrakt, karamellsuhkur.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus  506kJ /129kcal
Rasvad  9,0g
Sh küllastunud rasvhapped 2,8g
Süsivesikud 0,2g
Sh suhkruid 0,1g
Valgud 11,5g
Sool 0,9g

Säilitamine
Temperatuur +2…+4 °C .
Vaakumpakendis 20 päeva.

Valmistamine

Enne küpsetamist eemalda pakend!

Praeahjus küpseta  230°C juures kuni liha pruunistub, keskmiselt 12-18 minutit. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi.

Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.

kauaküpsetatud pardikoib-väiksem