Kaelakarbonaad

Koostisosad:
Sea kaelakarbonaad 82%, joogivesi, suhkur, keedusool, vürtsid, vürtside ekstraktid, stabilisaator difosfaat.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: 
Energiasisaldus  674kJ /170kcal
Rasvad  10g
Sh küllastunud rasvhapped 4,1g
Süsivesikud 0,2g
Sh suhkruid 0,1g
Valgud 17,2g
Sool 1,9g

Säilitamine
Temperatuur +2…+4 °C .
Vaakumpakendis 20 päeva.

Valmistamine

Enne küpsetamist eemalda pakend!

Praeahjus küpseta kaelakarbonaadi 180°C juures kuni see pruunistub. Soovitav on kasutada küpsetamise ajal praeahjus ventilaatoriga režiimi. Küpsetamise aega saab lühendada(10-15 min), kui praad enne küpsetamist ca 2 cm viiludeks lõigata.

Pakendis sisalduv puljong on lihamahl, mida soovitame kasutada kastmena või kastmepõhjana.