KAUAKÜPSETATUD

  Oskari lihameistrid on kodukoka eest suure töö ära teinud ja liha madalal temperatuuril hoolikalt 4-18 tundi küpsetanud. Tooteid on vaja vaid kergelt pruunistada ning kõrvale võib valmistada meelepärasee salati. Madala temperatuuriga küpsetamine (Sous Vide) tagab toote konsistentsi, kõrge kvaliteediga tulemuse igal ajahetkel: säilivad vitamiinid, toitained, mineraalsoolad, naturaalsed maitsed, värskus, värv ja välimus ning toidu üleküpsemine on välistatud.

000424

000428-3

000462-4

Kauaküpsetatud BBQ RIBI (külgvaade) väikawm

Kauaküpsetatud BBQ sisefilee (külgvaade)väiksem

Kauaküpsetatud Texas BBQ ribi (külgvaade)väiksem

Kauaküpsetatud Rebitav Seapraad (külgvaade)-2väiksem

kauaküpsetatud pardikoib-väiksem

kauaküpsetatud tallepraad-väiksem